Main » 2014 » Liepa » 14 » Kavos pupelių maišymas
7:01 PM
Kavos pupelių maišymas

   

SISEL kompanija  savo kavą gamina  tik iš vienos rūšies pupelių. Tai Panama Boquete Gesha kavos pupelės. Tačiau jos auginamos ir surenkamos iš 4-5 plantacijų. Visos augimvietės yra tame pačiame Boketės regione, bet skirtingose vietose. Nevienodas kavos plantacijų aukštis (nuo 1400 - 1800 m virš jūros lygio), todėl pupelių skoninės savybės, tarpusavyje šiek tiek skiriasi.

Naudojant sudėtingas kompiuterines programas, pupelės atrenkamos, grupuojamos ir derinamos tarpusavyje, atsižvelgiant į jų aromatą, ilgalaikį poskonį, bei kokybę. Būdamos kartu jos sudaro mišinį, kuriame suintensyvinamos ir pabrėžiamos kiekvienos pupelių grupės individualios savybės. Šio darbo rezultatas atsispindi kliento puodelyje - SISEL Kaffe, visada aukščiausios kokybės kava.

Šiame etape kava yra sumaišoma ir su biologiškai aktyviomis augalinėmis medžiagomis. Taip pat šiame etape ruošiami Latte's ir Mochos kavų mišiniai. Tai daroma naudojant kompiuterines programas, naująsias technologijas, pagal griežtai moksliškai pagrįstus duomenis, išlaikant visas reikalingas proporcijas ir neleidžiant kavai kontaktuoti su deguonimi, supakuojama į hermetiškas pakuotes.

     

 

Ankstesnė tema: KAVOS PUPELIŲ MALIMAS

Sekanti tema: SISEL KAVOS SUDĖTIS. PUPELĖS

Category: Kavos apdorojimas | Views: 1591 | Added by: Jurate | Tags: Gesha, Geisha, SISEL kava | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%