Main » 2014 » Birželis » 15 » Apie SISEL International kompaniją
0:45 AM
Apie SISEL International kompaniją

  

Tomas Maueris - SISEL kompanijos prezidentas

  • Science - Mokslas                                                                                   
  • Innovations - Inovacijos                                                                    
  • Success - Sėkmė
  • Energy - Energija
  • Longevity - Ilgaamžiškumas    

SISEL kompanija yra nuosava kompanija. Įkūrėjas ir kompanijos prezidentas Tomas Maueris žymus mokslininkas, sėkmingas verslininkas ir filantropas, aktyviai dalyvaujantis visuomeniniame planetos gyvenime.

Daugiau, kaip 20 metų Tomas Maueris nuosekliai propaguoja saugių produktų vartojimą.  Pirmoji Tomo Mauerio kompanija - Neways International. Savo laiku ji buvo pačių stambiausių pasaulio MLM kompanijų dešimtuke ir pasiekė beveik milijardinę metinę apyvartą. 2006 m. Tomas Maueris įkūrė naują aukštųjų technologijų gamybą ir pagal naujausius biotechnologijos mokslo pasiekimus kuria unikalius produktus. Su šia gamykla gimė ir nauja Kompanija SISEL. Tomo Mauerio teikiama galimybė daugeliui žmonių. 

Research of research - Tyrimų tyrimas

SISEL nuolat domisi moksliniais tyrimais ir šiuolaikinio mokslo pasiekimais, kurie svarbūs produktų, kokių dar nebuvo pasaulinėje rinkoje, gamyboje. Jų poveikis pagrįstas praktiškai, o biologinė vertė patvirtinta moksliniais tyrimais. Siekiant geriausio rezultato unikalios sudedamosios dalys maksimaliai koncentruotos junginyje su kitais sinergetiškai veikiančiais ingredientais. Efektyvūs produktai užtikrina gerus rezultatus stiprinant sveikatą. Jie absoliučiai saugūs ir ekonomiški.

Didžiulis nuosavas gamybinis kompleksas - tai pagrindas naujos kartos produktų gamybai!

Kodėl mes patys gaminame savo produkciją? Nes mums labai svarbi ne tik produkcijos sudėtis, bet ir tai, ko joje neturi būti. Produkcijos gamyboje naudojamos tik saugiausios bei efektyviausios sudedamosios dalys ir nenaudojami potencialiai kenksmingi bei pavojingi ingredientai, kurių yra daugelyje produktų siūlomų prekyboje bei MLM industrijoje.

 

       

 

XXI a. masinio naikinimo ginklas:

Žmogui skirtuose pirmo būtinumo produktuose - toksinės medžiagos! Iš vienos pusės tai šiuolaikinės rinkos tikrovė, o iš kitos - tai viena iš staigių onkologinių susirgimų priežasčių. JAV Antivėžinės koalicijos prezidentas, pasaulinio garso profesorius Samuelis Epšteinas (Samuel Epstein) savo knygose ir asmeniniame tinklapyje (preventcancer.com) pastoviai rašo apie šiuolaikinių kosmetikos bei asmens higienos priemonių pavojingumą. Pavojingiausių gamintojų sąraše yra pasaulyje patys žinomiausi ir populiariausi brendai, kurių produkcija naudojasi milijardai žmonių!

               

Būkite atidūs! Skaitykite etiketes!

Yra tik vienas būdas objektyviai nustatyti bet kokios prekės kokybę - tai žvilgterėti iš ko ji pagaminta. Deja dauguma žmonių prekę pasirenka vadovaudamiesi ne protu o emocijomis, pakerėti masinės informacijos priemonių reklamos.

JUODASIS SĄRAŠAS:

Žinoma daugiau, kaip 1000 toksiškų ingredientų, bet dažniausiai naudojamii yra šie:

  • Sodium Lauryl / Laureth Sulfate
  • Diethanolamine (DEA)
  • Dioxins
  • Formaldehyde (or Formalyn)
  • MEA
  • Parabens
  • Phthalates
  • Bisphenol - A
  • Benzophenones,
  • Fluoride
  • Mineral Oil
  • Propilene Glycol
  • Quaternium 15 and 51
  • Triethanolamine
  • Polyethylene Glycol
  • Alominum

      

Samuelis Epšteinas (preventcancer.com);  ir jo knyga "Toksiškas grožis", dar vadinama Vartotojų Biblija.  

 

SISEL - TAI PRODUKTAI MĄSTANČIAM ŽMOGUI !

SISEL produkcija - tai švaros oazė didžiuliame vartojimo vandenyne, kuriame siūlomų produktų sudėtis ne pati saugiausia ir naudingiausia. Vienoje Jūsų pasirinkimų svarstyklių pusėje graži reklama, pažadai ir madingas brendas, o kitoje - Jūsų sveikata. Rinkitės išmintingai!

Asmens higienos produktai. Tai kuo mes naudojamės dažniausiai. Ar ne laikas pasirūpinti savo namais ir tais, kurie juose gyvena, gimsta ir auga. Kasdienias toksiškas priemones pakeiskite į saugias.

Odos priežiūra. Šios paskirties produktai naudojami kasdien, ypač moterų. SISEL kompanija brandžios odos atstatymui sukūrė analogų pasaulyje neturinčias, pačias efektyviausias ir moksliškai pagrįstas priemones.

Plaukų priežiūra. Visos moterys svajoja, kad plaukai akimirksniu būtų švarūs ir kondicionierius palengvintų jų sušukavimą. Be to jie turi būti apsaugoti nuo kenksmingo aplinkos poveikio, sveiki ir gyvybingi. Visa tai įmanoma su SISEL produktais.

Burnos priežiūra. Šiuose produktuose nėra toksinio fluoro ir spirito. Jie žymiai efektyvesni už įprastas dantų pastas ir burnos skalavimo priemones.

Mineralinė kosmetika. Saugios sudedamosios dalys, pagaminta iš natūralių mineralų, kurie naudingi odai.

Nepriekaištingas padengimas. Svaiginančios spalvos.

    

 

Svajonių produktai pagrįsti mokslu.

Kompanijos pavadinimo pirmosios dvi raidės S ir I reiškia "Mokslą" ir "Inovacijas". Ir ko gero, jokios kitos sąvokos negali geriau atspindėti  to kas daroma. SISEL skirtingai, nei daugelis kitų kompanijų, pačius naujausius biotechnologijų pasiekimus taiko produktų gamyboje, o ne reklamai siekiant pelno. Vienas iš tokių produktų yra TS - X. Tai pirmasis pasaulyje preparatas, kuris mažina fiziologinį žmogaus amžių! Jo sukūrimui turėjo įtakos atradimas už kurį 2009 m. trims JAV mokslininkams Elizabeth Blackburn, Carol Greider ir Jack Szostak buvo paskirta Nobelio premija!

Unikali, moksliškai pagrįsta ir maksimaliai efektyvi sistema "Gyvenimo triada", kurią sudaro trys pagrindiniai SISEL kompanijos produktai: Eternity, SpectraMaxx ir FuCoyDon. Jie ne tik saugo žmogaus sveikatą, sustiprina imuninę sistemą, padeda išvengti onkologinių pakitimų, sveikatina širdį ir kraujotaką, bet ir ženkliai sumažina biologinį amžių! Tomo Mauerio nuomone tokie produktai šiuolaikinę mediciną lenkia 10 - 20 metų.

Resveratrol (Eternity) - Ilgaamžiškumas.

Mokslininkai pastebėjo, kad tradicija saikingai vartoti vyną palankiai veikia prancūzų sveikatą ir įtakoja jų ilgaamžiškumui. 2006 m. britų mokslininkas Deividas Sinkleris paskelbė apie vynuogėse atrastą medžiagą - resveratrolį. Ši medžiaga pasižymi įvairiapusišku svekatinimo poveikiu žmogaus organizmui. Pagrindinė resveratrolio savybė - suaktyvinti už mūsų biologinį amžių ataskingus genus! Eternity - skanus jaunystės ir energijos eleksyras su koncentruotu resveratroliu. Jo vartojimas žymiai naudingesnis nei įprastinis prancūzų poveikis gerti vyną! Viename Eternity gurkšnyje esančio resveratrolio kiekis atitinka 274 prancūziško vyno taures! SISEL kompanijos gamyboje naudojamomis šiuolaikinėmis technologijomis produkto biologinis įsisavinimas suaktyvėja iki 250 kartų lyginant su resveratroliu kapsulėse,

SpectraMaxx - Tai pirmasis mega - tonikas SISEL industrijos istorijoje. Viso pasaulio Gamtos dovanų koncentratas, bazinė organizmo ląstelių mityba. Jis užpildo mūsų kasdieninės mitybos spragas. Jame:

  •  40 stiprių antioksidantų iš vaisių, daržovių ir kitų natūralių ingredientų, kurie pasižymi poveikiu į skirtingų tipų laisvuosius radikalus.
  • 74 pagrindiniai makro- ir mikroelementai, būtini mūsų organizmui svarbių biologinių funkcijų palaikymui.
  • Vitaminų kompleksas, didinantis energiją.
  • Unikali fulvinė rūgštis, gerinanti mikroelementų įsisavinimą.  

Fucoydan (FuCoyDon) - Gamtos stebuklas.

Šiuolaikiniam mokslui fukoidanas įdomus dėl veikliųjų medžiagų, kurios organizmą apsaugo nuo patologinių pakitimų. Šių medžiagų yra tik tam tikros rūšies, mažai paplitusiuose jūros augaluose. JAV Nacionalinėje Medicinos Tyrimų Bibliotekoje (pubmed.gow) paskelbta daugiau nei 1000 įrodymų apie sveikatinantį  fukoidano poveikį. Viena iš esminių savybių - saugoti ląsteles nuo onkologinio mutavimo.

Nuolat besiplečiančiame SISEL asortimente Jūs rasite produktus skirtus atskirų organų ir organizmo sistemų sveikatinimui, Jie pagerina širdies - kraujagyslių sistemos, regos, imuniteto ir atraminio - judamojo aparato, bei kitų sistemų būklę. SISEL kompanijoje gaminami unikalūs kalcio ir omega - 3 papildai yra žymiai efektyvesni už šiuolaikinėje rinkoje esančius populiarius analogus.

Pats naujausias SISEL kompanijos produktas - Sisel KAFFE. Kava, kuri gydo!

              

Žiūrėta: 3573 | Paskelbė: Jurate | Raktažodžiai: fucoydon, Tomas Maueris, resveratrolis, toksines medziagos, TS-X, nineraline kosmetika, Eternity, spectramaxx, fukoidanas | Reitingas: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%