Main » 2014 » Liepa » 15 » SiseLEAN - proteininis kokteilis
2:56 PM
SiseLEAN - proteininis kokteilis

              

 

SiseLEAN –  kokteilis svorio kontrolei ir raumenų masės didinimui.                                  

SiseLEAN’as yra efektyvi svorio mažinimo priemonė nežalojanti sveikatos. Jis tinka visiems viršsvorio turintiems žmonėms, tame tarpe suaugusiems ir vaikams kenčiantiems nuo cukrinio diabeto.

SiseLEAN’as yra pagrindinis SISEL kompanijos produktas skirtas lieknėjimui. Labai daug žmonių apsiriboja tik šio kokteilio vartojimu. Turint tikslą pasiekti didesnį liekninantį efektą, norint paspartinti šį procesą ar siekiant komfortiškiau sumažinti suvalgomo maisto porcijas, galima vartoti ir kitus Greito lieknėjimo sistemos "Slim & Slender" produktus.

Sisel Greito lieknėjimo programą "Slim & Slender" sudaro 4 pagrindiniai produktai:

  1. SiseLean - proteininis kokteilis pakeičiantis maistą; (juo galima pakeisti 1 ar 2 valgymus) 
  2. Sisel POP’s Ledinukai, mažinantys apetitą ir šalinantys riebalus; 
  3. Accelerator – kapsulės spartinančios metabolizmą; 
  4. ReCurve – anticeliulitinis kremas.

Ši sistema apima gamtinių ingredientų veiksmingumą, pačias novatoriškiausias gamybos technologijas ir pačius naujausius mokslo laimėjimus bei atradimus. Naudokite šią sistemą derindami  ją su taisyklinga mityba ir reguliariomis fizinėmis treniruotėmis ir Jūs turėsite greitą ir puikų rezultatą. Šios sistemos tikslas:

  • Efektingas riebalų deginimas;
  • Raumenų ir kaulinio karkaso auginimas;
  • Energinių organizmo išteklių didinimas;
  • Ženklus  sveikatos būklės pagerinimas;
  • Alkio jausmo nuslopinimas ir ilgalaikio sotumo pojūčio sukūrimas.

Tai nėra paprastas lieknėjimas – tai sveikatos stiprinimas, vidaus organų struktūros gerinimas, organizmo detoksikacija ir jo aprūpinimas vitaminais bei mineralais.

 

SiseLEAN'as - vanilės skonio proteininis kokteilis. Vienoje jo porcijoje yra: tik 76 kalorijos + mineralai + peptidai + vitaminai + fulvatai = kokteilis pilnavertiškai pakeičia vieną valgymo porciją. Jis padės Jums sumažinti (kontroliuoti) apetitą ir stabiliai išlaikyti (stabilizuoti) energiją. Į kokteilio sudėtį įeinantys baltymai yra koncentruoti. Tai patys maistingiausi ir geriausi baltymų šaltiniai žmogaus organizmui. Visos sudedamosios dalys yra natūralios, ne modifikuotos, kruopščiai išvalytos nuo kenksmingų priemaišų, apdorotos prie žemų temperatūrų (neperkaitintos), išsaugant visas maistingas ir veiksmingas jų savybes.

Pagrindinės kokteilio sudedamosios dalys:

  • Pieno baltymų koncentratas - miceliarinis kazeinas ( surištas su kalcio jonais). Gaminamas iš šviežio, pasterizuoto, nuriebinto pieno. Jis pasižymi išskirtiniu lėtu įsisavinimu, kas sąlygoja nepertraukiamą amino rūgščių patekimą į organizmo audinius, taip pat apetito slopinimu ir daro antikatabolinį poveikį raumenims (saugo raumeninę masę nuo irimo).

Miceliarinis kazeinas yra kur kas geriau įsisavinamas organizmo negu įprastinis kazeinas, lengviau tirpsta vandenyje, yra geresnio skonio, bet jo savikaina didesnė, todėl įvairių produktų sudėtyje randamas gana retai.

  • Pieno išrūgų baltymų koncentratas - išrūgų proteinas. Išrūgų baltymuose yra šakotųjų aminorūgščių grandžių BCAA (leucino, izoleucino ir valino). Jos yra labai svarbios aprūpinant pagrindinius raumenų statybinius blokus reikalingomis medžiagomis, tačiau pats organizmas  jų nepasigamina, todėl privalo gauti su maistu. Taigi, išrūgų proteinas yra labai efektyvus norint numesti svorio ir padidinti raumenų masę! 

Iš pieno išrūgų pašalinus vandenį gaunamas išrūgų koncentratas. Dauguma pieno išrūgų koncentrato rūšių turi ne tik baltymų, bet ir laktozės, riebalų ir cholesterino. SiseLEAN'e esantis išrūgų proteinas neturi laktozės, o riebalų ir cholesterino kiekiai yra minimalūs.

Kazeino ir pieno išrūgų baltymai išlieka tokiomis pačiomis proporcijomis, kaip ir piene - 80% ir 20%. Daugelis mokslinių tyrimų patvirtina, kad siekiant sumažinti svorį būtina vartoti abiejų rūšių proteinus - jie mažina apetitą, didina medžiagų apykaitą (termogenezę) ir stiprina raumenis.

  • Žirnių baltymai esantys SiseLEAN'e, yra lengviau įsisavinami nei soja ar pieno išrūgos. Žirniuose yra 88 - 90 % baltymų, kuriuose gausu arginino ir lizino, - mažinančių svorį ir šakotųjų aminorūgščių grandžių (leicino, izoleicino ir valino), - didinančių raumenų masę.
  • Maltodekstrinas - tai yra organinė ląsteliena (maistinės skaidulos), gaunama iš vaisių ir augalų. Ji lengvai virškinama ir greitai įsisavinama, kaip ir gliukozė. Todėl kompanija SISEL naudoja patentuotą jos išgavimo technologiją tam, kad ši ląsteliena būtų žymiai ilgiau įsisavinama. Lėčiau judėdama virškinamuoju traktu ji kur kas efektyviau sugeria toksinus.

Maltodekstrinas taip pat susijungia su alkio hormono (grelino) receptoriais ir ne tik blokuoja šio hormono signalus siunčiamus smegenims, bet ir stabdo jo gamybą. Jis taip pat stimuliuoja sotumo receptorius, išskiriančius pasitenkinimo hormonus. SiseLEAN'e naudojama ląsteliena gerina virškinimo procesą ir žarnyno peristaltiką. Todėl žarnyno išsituštinimo procesas palaikomas be jokių cheminių stimuliatorių.

  • Stevija - saldiklis. Kaip cukraus pakaitalas SiseLEAN'e yra naudojamas stevijos žolės ekstraktas. Stevija yra gerai žinoma savo daugeliu sveikatinančių savybių. Ji yra nepakeičiamas augalas sergantiems cukriniu diabetu, hipertonine liga, nutukimu, normalizuoja visų organizmo sistemų darbą, atkuria lipidų, angliavandenių ir baltymų apykaitą, o taip pat neutralizuoja ir šalina iš žmogaus organizmo toksinus bei radionuklidus. 
  • Mikroelementai. Labai svarbią vietą tarp SiseLEAN'o komponentų užima organiniai folatai, sudarantys 51 mikroelementą ir vitaminai :
 vitaminas E (d-alfa-tokoferylacetatas)  vitaminas D 3 (cholikalciferolis)
 vitaminas B 7 (biotinas)  vitaminas B 6 (piridoksino hidrochloridas)
 vitaminas B 3 (niacinas)  vitaminas B 2 (riboflaminas)
 vitaminas B 5 (kalcio D - pantotenatas)  vitaminas B 1 (tiamino hidrochloridas)
 vitaminas A (acetatas)  vitaminas B 12 (cianokobalaminas)
  • Likusios sudedamosios kokteilio dalys: guaro ir ksantano derva, natūralus vanilės skonis, citrinų rūgštis.

 

SiseLEAN'o sudėtyje NĖRA :

  1. SOJOS, nes joje gausu fitoestrogenų, kurie sukelia endokrininės sistemos pažeidimus; joje gausu toksinų, herbicidų ir pesticidų, dėl intensyviosios žemdirbystės naudojimo auginant šią kultūrą; soja pasižymi raumenų masę mažinančiomis savybėmis ir yra paplitęs alergenas.
  2. NATRIO KAZEINATO, kuris provokuoja alerginio uždegimo paūmėjimą žmonėms, įjautrintiems karvės pieno baltymams ir savo sudėtyje dažnai turinčio natrio glutomato E-621 (skonio stipriklio), pažeidžiančio nervų sistemą.

Biologinės SiseLEAN kokteilio savybės :

  • Mažina apetitą ir svorį, degina riebalus;
  • Stiprina raumenis, didina kaulų masę;
  • Reguliuoja endokrininės sistemos veiklą;
  • Sveikatina širdies - kraujagyslių sistemą;
  • Gerina žarnyno peristaltiką, stimuliuoja tulžies gamybą;
  • Reguliuoja lipidų apykaitą ir mažina cholesterolį;
  • Stangrina odą, stiprina nagus, gerina plaukų struktūrą;
  • Mažai kaloringas, bet pilnavertis mitybos pakaitalas, tinka besilaikantiems dietos, nes 1 porcijoje tik 76 kalorijos;
  • Sudėtyje yra lengvai įsisavinamų baltymų, angliavandenių, vitaminų ir mikroelementų koncentratas;
  • Didina energijos kiekį organizme.

 

VARTOJIMAS : 1 norminį šaukštelį miltelių išmaišyti su 250 -350 ml vandens. Pakeiskite juo  1 arba 2 valgymus. Dienos bėgyje rekomenduojama išgerti 1 - 2 litrus vandens. Taip pat galite įsidėti mėgstamų vaisių ar priedų (čija sėklų, maltų linų sėmenų, ekologiškų dribsnių) ir valgyti kaip pagrindinį patiekalą. Jei paliksite pastovėti 10 - 15 min, masė sutirštės.

Raumenų masės auginimui rekomenduojama 2 norminius šaukštelius išmaišyti su 330 - 500 ml vandens ir suvartoti tarp valgių per 2 kartus.

 

ĮSPĖJIMAI : Maisto papildo negalima vartoti, jei organizmas netoleruoja pieno produktų ir sudedamųjų dalių, išgautų iš pieno.

Nėštumo ir žindymo laikotarpiu vartoti pasikonsultavus su gydytoju.

 

F131209 (675 g.) -  87 EUR

 

Gamintojas : SISEL International, AG, Grundacher 5, 6060 Sarnen, Šveicarija 

 

 

Ankstesnis puslapis:  KAVA LIEKNĖJIMUI 

Sekantis puslapis:  LEDINUKAI

Category: Lieknėjimui | Views: 3704 | Added by: Jurate | Tags: alkio jausmo slopinimas, svorio mazinimas, micieliarinis kazeinas, lieknejimas, riebalu deginimas, isrugu proteinas, Slim & Slender, raumenu auginimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%