Main » 2014 » Birželis » 14 » Uždirbk kartu su SISEL
8:10 PM
Uždirbk kartu su SISEL

 

Yra dvi žmonių kategorijos:

  • tie, kurie geria kavą ir už ją moka, 
  • tie, kurie geria kavą ir uždirba...

Rinktis Jums!

Daugybė žmonių visame pasaulyje reguliariai geria kavą. Viskas, kas Juos skiria nuo SISEL Kavos, tai informacijos neturėjimas. Dalykinis bendradarbiavimas su SISEL kompanija gali atnešti Jums kasmėnesines pajamas, kurių dydis priklausys tik nuo Jūsų dalykinio aktyvumo!

Tinklinė rinkodara – pati paprasčiausia verslo rūšis. Šiam verslui nereikia investicijų, patalpų, samdomų darbuotojų ir to, kas numatyta klasikinėje verslo schemoje. Tinkliniame versle yra begalė privalumų, pagrindinis iš jų – papildomų pajamų (autorinio honoraro) gavimas. Ši pajamų rūšis unikali tuo, kad ją sukūrus, ateityje ji plečiasi savaime.

SISEL kompanija – tai vartotojų grupė, kurios nariai pasirenka pačią geriausią rinkoje esančią produkciją. Patekti į šią grupę galima tik su kito žmogaus (sponsoriaus) rekomendacija. Jei pagal Jūsų rekomendaciją žmonės ar Jūsų pažįstami naudojasi SISEL produkcija, tuomet kompanija su Jumis pasidalina dalimi pelno, gaunamo nuo jų pirkinių. Kuomet Jūsų pažįstami pradeda rekomenduoti SISEL produkciją kitiems žmonėms, vyksta dubliavimas, kurio tolimesnė eiga nuo Jūsų jau nebepriklauso.

 

JŪS KAS MĖNESĮ GAUSITE PAPILDOMŲ PAJAMŲ IŠ SAVO SUKURTOS SISEL PRODUKCIJOS VARTOTOJŲ GRUPĖS IR LAIKUI BĖGANT TAPSITE FINANSIŠKAI NEPRIKLAUSOMU.

PRADĖKITE SAVO VERSLĄ TUOJ PAT!

 

 

1 Žingsnis. Užsiregistruok (Sign Up). Pasirinkite šalį.

Užsukite į www.siselinternational.com ir paspauskite nuorodą „registracija“  (Sign Up). Nurodykite informacinio sponsoriaus numerį: to žmogaus, kuris rekomendavo jums SISEL. (pvz., LTU2105778 arba LTU1058939). Nurodykite šalį. Užpildykite anketą ir savo nurodytu el.paštu gausite SISEL kompanijos indentifikacinį numerį.

2 Žingsnis. Užsisakyk.

Pradėk naudoti SISEL kompanijos produktus! Pirmiausia, siūlome paragauti skaniausios ir kokybiškiausios pasaulyje kavos. 

Arba atsisakyti toksiškų asmens higienos priemonių ir kosmetikos – pakeiskite jas SISEL produkcija.

(P.S. Visos svetainėje "Kava su pipirais"  nurodomos kainos yra klientų kainos. SISEL partneriai (distributoriai) prekes perka  apie 20% mažesnėmis kainomis)

3 Žingsnis. Dubliuok.

Nelaikyk svarbios informacijos savyje. Padėk šalia esantiems žmonėms – papasakok apie SISEL galimybes.

SISEL International idėja – tai informacija, kuria dalindamiesi Jūs galite tapti ne tik pasiturinčiu, bet ir dvasingu žmogumi, žinodami apie teikiamą naudą žmonėms!

Norėdami gauti detalesnę informaciją, susisiekite su mumis!

Tušas Jums!

Norint įjungti (išjungti) spausti ant piešinėlių

 

 

Kategorija: Verslas Jums | Žiūrėta: 2534 | Paskelbė: Jurate | Raktažodžiai: tinkline rinkodara, tinkline prekyba, sisel produktai, MLM verslas, bendradarbiavimas, finansine nepriklausomybe | Reitingas: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%