Main » 2014 » Liepa » 15 » SISEL Accelerator
3:02 PM
SISEL Accelerator

     

     

 

 

 

 

 

Aktyvina metabolizmą, dovanoja energiją. 

Ingredientai: žaliosios arbatos lapelių ekstraktas, juodojo pipiro (Piper nigrum) ekstraktas, kofeinas,      paprikos (Capsimax Capsicumannum) ekstraktas, niacinas (nikotininė rūgštis).

Kiti ingredientai: želatina, mikrokristalinė celiuliozė, emulsiklis augalinė stearino rūgštis, kvarcas.

Biologinės savybės.

Accelerator – tobulas sėkmingo svorio mažinimo produktas. Aktyvina metabolizmą, degina riebalus, didina energijos sunaudojimą, skatina termogenezę. "Greito svorio metimo" programą verta pradėti vartojant Accelerator. Preparato sudėtyje yra žaliosios arbatos, kofeino, čili pipiro ekstrakto, juodojo pipiro, vitamino B3. Ši stiprių  gamtinių ingredientų kombinacija  suteikia organizmui neįtikėtiną termogeninę paramą. Thermogenesis – tai procesas padedantis sudeginti kalorijas, ir tie, kas laikosi dietos ir skiria daug laiko fiziniams pratimams, žino, kad tai nelengvas procesas. Su Accelerator šis procesas paprastesnis ir greitesnis. Jo ingredientai veikia sinergetiškai. Jis efektyviai sąveikauja su ThermoCharge. Šios dvi formulės skirtingos, jos veikia riebalų deginimo  procesą visai skiringai papildydamos viena kitą.

Accelerator sudėtyje yra žinomi natūralūs ingredientai, kurie vartojami svorio mažinimui. Jų kiekis yra griežtai patikrintas ir nustatytas maksimaliam sinergetiniam  efektui gauti.

Žalioji arbata. Visame pasaulyje tik vandens naudojama daugiau, nei arbatos. Žalioji arbata žinoma  savo puikiomis antioksidantinėmis savybėmis. Įrodytos jos termogeninės savybės. Be to, ji neleidžia kauptis riebalams. Iš tikrųjų, 90 dienų tyrimo eksperimento dalyviai, vartodami 150 µg žaliosios arbatos ekstrakto, neteko 14 kg, kai tuo tarpu kontrolinės grupės dalyviai neteko 5 kg.

Kofeinas. Šis natūralios kilmės alkoloidas, esantis arbatoje, kakavoje, koloje ir kituose augaluose, vartojamas kasdien. Kofeinas yra centrinės nervų sistemos stimuliatorius, didina energijos išeikvojimą ir skatina termogenezę. Įrodyta, kad 200 µg kofeino suvartojimas pagerina medžiagų apykaitos greitį 7% per tris valandas. Viena Accelerator dozė turi tokį patį kofeino kiekį kaip geros kokybės kavos puodelis.

Čili pipiras. Veikia simpatinę nervų sistemą, skatina termogenezę. Kartu su žalia arbata šis efektas gali išsilaikyti ilgą laiką. Pipiras mobilizuoja lipidus iš riebalinio audinio.

Juodasis pipiras. Jis gali padėti absorbuoti kitus ingredientus. Pats jis gali didinti energijos sunaudojimą palaikydamas ATF veiklą organizmo ląstelių mitochondrijose. Taipogi gerina tulžies veiklą – gerėja virškinimas. Jis yra stiprus antioksidantas.

Nikotininė rūgštis (vitaminas B3). Šis vandenyje tirpstantis vitaminas gali būti aktyvia metaboline substancija. Tai svarbu nutukusiems žmonėms nes jų metabolizmas, kaip taisyklė, yra sulėtėjęs. Ji reikalinga energijos apykaitai ir ląstelės transporto grandies elektronų veiklai.

Norite jaustis kaip po 20 min. intensyvios fizinės treniruotės? Norite lengvai deginti riebalus?  Pasiruoškite greitam lieknėjimui su Accelerator - tai lyg pratimų kompleksas buteliuke! 

Vartojimas: vartokite 2 kapsules per dieną – ryte valgio metu.

 

F129455 (60 kaps.) - 47 EUR

 

Gamintojas: SISEL International, AG, Grundacher 5, 6060 Sarnen, Šveicarija

Ankstesnis puslapis:  LEDINUKAI

Sekantis puslapis:  KREMAS

Category: Lieknėjimui | Views: 2881 | Added by: Jurate | Tags: metabolizmas, svorio mazinimas, greitas lieknejimas, energija, termogeneze | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%