Main » 2015 » Rugsėjis » 10 » Geriausios pasaulio kavinės, kurias verta aplankyti.
5:42 PM
Geriausios pasaulio kavinės, kurias verta aplankyti.

Ar esate užkietėjęs kavos maniakas? Jūs toks tikrai ne vienintelis. Juk šis nuostabus gėrimas yra mėgstamas visame pasaulyje. Daugelis žmonių neįsivaizduoja nei vienos dienos be kavos. Dar geriau, kai ta kava yra puikaus skonio bei išskirtinės kokybės. Juk nėra nieko maloniau nei skanauti sodrią ir stiprią kavą, o tuo pat metu šnekučiuotis su geru draugu ar drauge. Pasaulyje egzistuoja keletas kavinių, kuriose per savo gyvenimą privalo apsilankyti kiekvienas kavos gurmanas. Nuostabu yra tai, jog šiais laikais tai padaryti labai lengva. Juk skrydžiai tokiuose internetiniuose tinklapiuose, kaip greitai.lt tokie pigūs, jog lėktuvo bilietai gali būti įsigyjami vien tam, kad nuskristumėte išgerti puodelį kavos. Skamba nuostabiai, tiesa? 

•    Cafe Tortoni, Buenos Airėse
Argentinoje itin populiaru gerti matę (gėrimas iš paragvajinio bugienio lapų), tačiau žmonės šioje šalyje taip pat vertina gerą kavą. Tad, jei turėsite galimybę lankytis Buenos Airėse, nepraleiskite progos užsukti į Cafe Tortoni. Tai - istorinė kavinė, kuri veikia jau ne vieną amžių. Čia rasite ne tik kavos, bet ir kitų gėrimų bei rinktinių saldumynų bei desertų. Ši vieta yra ypač vertinama gurmanų iš viso pasaulio. Dar vienas nuostabus dalykas apie Cafe Tortoni yra tai, jog šioje kavinėje renkasi itin draugiški žmonės. Tad, galite neabejoti, jog tikrai su kažkuo susipažinsite ir turėsite galimybę įdomiai padiskutuoti.

•    Cafe Central, Vienoje
Austrijos sostinė pasižymi ne tik nuostabia architektūra, bet ir puikiomis kavinėmis. Viena iš jų yra Cafe Central. Tai – pati populiariausia vieta tarp kavos gurmanų visoje šalyje. Turistai, kurie nori paskanauti neeilinės kokybės kavos, tiesiog privalo užsukti į Cafe Central. Juk ji įsikūrusi pačioje Vienos širdyje. Tad, šioje kavinėje maloniai pasisėdėsite vienas ar su draugu. Rinkitės vietą, esančią šalia lango ir galėsite mėgautis nuostabiu Vienos senamiesčio vaizdu. Kas galėtų būti nuostabiau nei tobula kava tobulame mieste?

•    Toma Cafe, Madride
Madridas yra miestas, kuris garsėja savo dinamišku gyvenimo būdu. Tad, nenuostabu, jog vietiniai gyventojai bei turistai itin vertina gerą kavą. Juk būtent šis gėrimas leidžia neatsilikti nuo greito gyvenimo tempo ir jaustis kupiniems energijos. Kiekvienas puodelis yra tarsi mažytė nauja pradžia. Toma Cafe yra bene pati populiariausia kavinė Madride. Būtų didžiulis praradimas lankytis šiame nuostabiame Ispanijos mieste ir neužsukti į Toma Cafe išgerti puodelio kavos. 

•    Kaffeine, Londone
Be abejonės, populiariausias gėrimas Londone yra arbata, tačiau šiame mieste taip pat galima surasti ir puikios kavos. Kaffeine yra vieta, kuri labai mėgstama vietinių Londono gyventojų. Čia tikri londoniečiai susirenka ne tik išgerti kavos, bet ir pabendrauti ar pavartyti naujausių gyvenimo būdo bei meno leidinių. Tad, jei lankysitės Londone, neaplenkite ir šios šaunios kavinės. Joje tikrai pasimėgausite nuostabia kava ir susipažinsite su įdomiais žmonėmis. Ar Kafeiine kavinė jau yra Jūsų planuojamų aplankyti vietų sąraše?

  Green Cafe, Vilniuje arba Kaune. Jeigu Jūs patys sulaukėte svečių ir norite juos pavaišinti aukščiausios prabos kava, užsukite į Green Cafe! Abi kavinės įsikūrę patogiose centrinėse miestų dalyse, todėl jas lengvai rasite. Čia Jūsų lauks pasaulio skonių, muzikos ir naujovių gurkšnis. Šios kavinės tiesiog alsuoja "lėtos kavos" kultūra - įeinančius pasitinka Bačiatos, Sembos, Marimbos ar Kizombos melodijos, lengvai nukeliančios į tolimas šalis ir dovanojančios jų svaigią atmosferą. Išskirtinis kavinės interjeras - tarsi pasaulio kavos uostas, pasakojantis nesibaigiančią kavos istoriją, kurią mielai papildo ir pratęsia kvalifikuoti baristos. Jie su meile dovanoja savo žinias ir tik nuo Jūsų smalsumo, bei noro priklausys, kokią kavos skonių kolekciją sukaupsite. 

Žinoma, sunkiai būtų įmanoma išvardinti visas puikias kavines, kurias verta aplankyti. Juk jų iš tiesų daug. Tad, kodėl nesileidus į kelionę, kuri leis pažinti nuostabiausius kavos skonius? Pradėkite nuo kavinių, kurios minimos šiame sąraše ir tikrai nenusivilsite. Na, o tuomet galite keliauti ir į tolimesnes ar labiau egzotiškas šalis. Juk kiekvienoje šalyje galima surasti puikią kavinę. Griebkite už parankės savo draugams, kurių seniai nematėte ir leiskitės į nuostabią kelionę po kavos pasaulį. Įkvėpkite nuostabaus kavos aromato ir pajauskite jus supantį pasaulį daug ryškiau ir stipriau. 

Kategorija: Kiti produktai | Žiūrėta: 2458 | Paskelbė: Jurate | Raktažodžiai: geriausios kavines, lektuvo bilietai, kavos gurmanai, skrydziai | Reitingas: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%