Main » 2014 » Liepa » 15 » WEIGHT LOSS ground Kaffe – Sisel KAVA LIEKNĖJIMUI
2:53 PM
WEIGHT LOSS ground Kaffe – Sisel KAVA LIEKNĖJIMUI

                

 

Ar Jums patiktų jeigu Jūsų mėgiama kava, tuo pačiu dar pasirūpintų ir Jūsų kūno linijomis? Jau  turime galimybę tai patirti!

Tai Panama Boguete Gesha rūšies kava, kuri padidina organizmo energetinį tonusą ir pagreitina sukauptų riebalų deginimą, išskirdama papildomą šilumą, Kava sudaryta iš jau aptartų keturių, sveikatą stiprinančių sudedamųjų  dalių (Čaga, Ganoderma, Bakopa, Gotu Kola) ir vienuolikos papildomų, skatinančių svorio mažėjimą. Jų paskirtis - blokuoti angliavandenius ir slopinti apetitą. Bet iš esmės, jie taip pat yra sveikatą gerinantys augalai, įtraukti kaip sudedamoji dietos dalis:

Baziniai komponentai:                        

  • Neskrudintose (žaliose) kavos pupelėse esantis chlorogeno rūgšties ekstraktas (Chlorogenic Acid) skatina riebalų deginimą, apsaugo nuo jų kaupimosi audiniuose, sulėtina gliukozės išskyrimą į kraujotaką po valgio, taip sumažindamas II tipo cukrinio diabeto išsivystymo riziką.

  • Garcinijos briaunuotosios (Garcinia Cambogia) ekstraktas  esantis kavos sudėtyje saugo nuo riebalų kaupimosi ir didina energiją. Veiklioji medžiaga hidroksicitrinų rūgštis organizme sumažina riebalų gamybą iš angliavandenių ir mažina apetitą.

  • Kavoje esantis aviečių ketonų (Raspberry Ketone) ekstraktas slopina apetitą ir aktyvina gliukozę, kad organizmas naudotų riebalus kaip energijos šaltinį. Jis greitina medžiagų apykaitą ir apsaugo nuo riebalų kaupimosi, ypač kepenyse (nuo riebalinės hepatozės). Aviečių ketone esanti medžiaga diponecitinas yra baltymo hormonas, susijęs su riebalų ląstelių deginimo efektu. Aviečių ketonas „apgauna“ organizmą, priversdamas jį deginti riebalus ir paversti juos energija, net kai nesimankštinate.

  • Sinetrol Mediternnean Diet Extracts – kompleksas medžiagų, paimtų iš Viduržemio jūros dietos, skatinančios greitesnę medžiagų apykaitą.

Termogeniniai komponentai:

Pagalvota ir apie papildomas, liekninantį efektą sustiprinančias sudedamąsis dalis. Riebalų ląsteles deginanti (termogeninė) kava, tai visas biochemijos mokslas. Buvo įtrauktos septynios medžiagos deginančios riebalus:

  1. Evodiaminas (Evodiamine) – galingas termodegintojas. Šios medžiagos labai stiprios termogeninės savybės, ji gerina metabolizmą ir skatina lieknėjimą dėl intensyvaus riebalų deginimo.
  2. Sinetrol Mediternnean Diet Extracts – kompleksas medžiagų, didinančių odos ir poodinio audinio  temperatūrą 5°C ir skatinančių jo riebalų deginimą. Tyrimais įrodyta, kad jas naudojant stebimas svorio mažėjimas, vidutiniškai 1-2 kg per mėnesį.
  3. Pterostilbenas (Pterostilbene). Tai kofeino kristalas – kofeino molekulių kompleksas, suteikiantis 8 val. energetinį užtaisą be pašalinio efekto. Įprasta kava suteikia 2-jų valandų energijos užtaisą, po to juntamas energijos sumažėjimas. Be to – tai stiprus antioksidantas, mažinantis cholesterolio kiekį ir kovojantis su vėžiu.
  4. Chromo polinikotinatas (Chromium Polynicotinate) – du insulino receptoriai, kurie riebalus paverčia energija raumenims.
  5. Matės (Yerba Mate) ekstraktas – didina riebalų naudojimą energijos pavidalu – širdies ir kraujagyslių sistemai.
  6. EGCG‘S iš žaliosios arbatos – didina riebalų ląstelių deginimą, medžiagų apykaitą ir slopina apetitą.
  7. Guaraninė paulinija (Guarana) – nauja jos forma iš mėlynių ekstrakto, kartu su kofeinu vienoje molekulėje, didina energiją ir aktyvindama sinetrolį, skatina riebalų deginimo efektą.

 

Sisel Kaffe Weight Loss kava su papildomais 11 ingredientų yra puikaus skonio (turinti juntamą migdolų poskonį), sukuria greitą ir stabilų svorio mažėjimą, degina riebalus ir suteikia energijos.  Išgėrus kavos, Jūs jau po 5 – 10 minučių galite pajausti kaip pradeda veikti jos termogeninis (riebalus deginantis) efektas, - pakyla odos paviršiaus temperatūra. Sisel Weight Loss kavos sudėtyje yra nuo 2 iki 5 kartų daugiau šio poveikio ingredientų nei analogiškuose produktuose, esančiuose rinkoje.

PASTABA : Kompanija SISEL rekomenduoja išgerti 2 puodelius Weight Loss kavos per dieną. Jeigu kartu su kava bus šiek tiek (25%) sumažintas suvartojamų kalorijų kiekis ir / arba padidintas fizinis krūvis, Jūs sulauksite didesnio liekninančio efekto!

Daugelio ekspertų nuomone, Sisel Kaffe Weight Loss kava pagaminta iš skaniausios pupelių rūšies, turi visas galimybes tapti revoliucine tinklinės prekybos preke.

 

F 134268      600 g maišelio kaina - 87 EUR

 

 

Sekantis puslapis:  KOKTEILIS

Category: Lieknėjimui | Views: 2429 | Added by: Jurate | Tags: Sisel kaffe, termogeninis, riebalu deginimas, Panama Boquete Gesha, zalia kava, Weight Loss, lieknejimas | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%