Main » 2014 » Liepa » 15 » Latte, Mocha ir Juoda - SISEL kavos
2:47 PM
Latte, Mocha ir Juoda - SISEL kavos

Sisel KAFFE Premium BLACK 

Kodėl nepasimėgauti nuostabaus skonio kava, kurią galima pasiruošti per kelias sekundes?

Ypač jei ji pripažinta esanti geriausia kava pasaulyje!? Greitai paruošiama SISEL kava gaminama iš itin smulkaus malimo Premium Panama Boquete Gesha kavos pupelių, turinčių turtingą ir sodrų aromatą, kuris užtikrina puikią gėrimo kokybę.

Greito paruošimo Juoda SISEL Kava yra praturtinta organine čaga, ganoderma, bakopa ir gotu kola, kurios padaro šią kavą pačia sveikiausia kada nors Jūsų gerta kava.

 

Sisel KAFFE LATTE

Daugelio mėgiama latte kava jau yra tapusi klasikiniu kavinių asortimento pasiūlymu. Sisel Kaffe Latte - tai nepriekaištingas Panamos kavos pupelių espresso su pienu skonis.  Ji yra nepaprastai švelni, barchatinė, todėl patiks visiems šio klasikinio gėrimo mėgėjams, ypač tinkama gerti iš ryto, po pusryčių. Ji paprastai tinka visiems, kurie nerimauja dėl kofeino poveikio kraujo spaudimui. Suteikia ramybės pojūtį.

Sisel Latte kava tinkama vartoti sergantiems diabetu, nes jos sudėtyje esanti stevija yra puikus cukraus pakaitalas, beveik neturintis kalorijų ir nedarantis jokio poveikio gliukozės kiekiui kraujyje. Be to, dėl natūraliai kavoje esančio chinino gerėja insulino cirkuliacija ir neblokuojama gliukozė. 

Sudėtis: Itin smulkaus malimo Panama Boguete Gesha kavos pupelės praturtintos čagos, ganodermos, bakopos ir gotu kolos augalų sveikatinančiais ekstraktais, saldžiąja stevija ir kokosų grietinėle.

 

Sisel KAFFE MOCHA 

Šokoladas ir kava – tai skoniai, kurie neabejotinai buvo sukurti vienas kitam. SISEL Mocha – kava  su kakava, ypatingo, pikantiško skonio. Gali būti puikiausiu desertu nes suteikia džiaugsmo ir komforto pojūčius.

Sudėtis: itin smulkaus malimo Panama Boguete Gesha kavos pupelės su olandiška kakava, praturtintos čagos, ganodermos, bakopos ir gotu kolos augalų sveikatinančiais ekstraktais, saldžiąja stevija ir kokosų grietinėle .

Sisel Mocha  kava tinkama vartoti sergantiems diabetu, nes jos sudėtyje esanti stevija yra puikus cukraus pakaitalas, beveik neturintis kalorijų ir nedarantis jokio poveikio gliukozės kiekiui kraujyje. Be to, dėl natūraliai kavoje esančio chinino gerėja insulino cirkuliacija ir neblokuojama gliukozė. 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                   

Sisel KAFFE Premium Black Ground - Juodosios žemės Sisel Kava

360g. (12 oz.) uždaromas maišelis

Ši kava skirta mėgstantiems ja mėgautis namų aplinkoje. Gali būti plikoma Jums įprastais būdais, panaudojant kavos virimo aparatą, indą turkiškai kavai virti ar French Press'o kavinuką. Tai stambesnio rupumo maltos kavos mišinys sudarytas:Panamos Boquete Gesha kavos pupelių ir keturių sveikatą stiprinančių augalinių ekstraktų: čagos, ganodermos, bakopos ir gotu kolos.

Įvairių kavos organizacijų degustatorių nuomone minėtos pupelės yra pačios aromatingiausios, geriausios kokybės ir vienos iš brangiausių kavos prekės ženklų pasaulyje. Panama Boquete Gesha kava yra auginama Vakarų Panamoje, ant senovinio ugnikalnio šlaitų. Šioje vietovėje esantis unikalus mikroklimatas pats tinkamiausias kavos auginimui, nes suteikia pupelėms turtingą saldų skonį.

Dėl unikalios skrudinimo technologijos, Sisel KAFFE pupelėse nėra kancerogenų, pavyzdžiui akrilamido, kurio yra visose tradiciniu būdu skrudintose kavose.

Čagoje yra daug B grupės vitaminų, flavonoidų, fenolių, mineralų ir fermentų stiprinančių imuninę ir virškinimo sistemas.

Ganoderma - nuo seno tradicinėje kinų medicinoje naudojamas grybas, skatinantis ilgaamžiškumą.

Bakopa - daro didelį poveikį smegenų darbui ir atminties gerinimui.

Gotu Kolos lapai ir stiebai - nuo seno vartojami kvėpavimo sistemos  sveikatinimui.

 

Ankstesnis puslapis

Category: Kava | Views: 1949 | Added by: Jurate | Tags: Sisel kaffe, juoda kava, SISEL kava, Mocha, premium black ground, Latte, kava diabetikams | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
%